ZA GRAD VAS POZIVA NA RADIONICU "OSVOJI POSLODAVCA", PRVU U NIZU RADIONICA U OKVIRU AKADEMIJE ZA GRAD
Nov. 18, 2014
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sljedećih nekoliko mjeseci moći ćete sudjelovatu u novom projektu Stranke, naziva Akademija ZA GRAD. Riječ je o seriji edukativnih radionica otvorenih za sve zainteresirane, s ciljem podizanja svijesti o mogućnosti i nužnosti djelovanja u lokalnoj zajednici te povezivanja sa sugrađanima kao jednog od preduvjeta za uspješnost djelovanja.

Prva u nizu radionica, “Osvoji poslodavca”, bit će održana u subotu, 22. 11. od 10-13h u Jurkovićevoj 17. Nije lako djelovati u zajednici bez pristupa osnovnim sredstvima za život, stoga je nužno zaposliti se i biti u mogućnosti pronalaziti nove poslove, osobito u vrijeme sve veće nesigurnosti i nestabilnosti gospodarstva, a time i tržišta rada. Teško je biti zamijećen u gomili onih koji traže posao i zato je važno saznati kako povećati vlastitu vidljivost i šanse u potrazi.

Polaznici radionice naučit će kako pretraživati oglase za posao i na što pritom obratiti pažnju, kako pristupiti pisanju životopisa i molbi za posao, kako se ponašati na razgovoru za posao, koji su aktualni poticaji za zapošljavanje te druge trikove i korisne detalje. Za upad na radionicu polaznici moraju napisati životopis i molbu za posao koji bi željeli i poslati do petka, 21. 11. na [email protected] Na samoj radionici dobit će stručnu procjenu priloženog i savjetovanje.

Osim savjetovanja i vježbi u traženju posla polaznici će imati mogućnost besplatno se odjenuti za razgovor za posao u okviru Društvenog dućana - nenovčane razmjene rabljenih stvari i odjeće. Kako bi povećali ponudu DD-a, tijekom tjedna ćemo skupljati rabljenu odjeću svečanijeg i formalnijeg karaktera, pogodnu za intervjue. Odjeću primamo od ponedjeljka do petka, između 15-18h u Jurkovićevoj 17.

Polaznici radionice, kao i svi ostali, mogu se prijaviti i na naš natječaj za koordinatora/icu prikupljanja sredstava, tzv. fundraising managera, u skladu s vlastitim interesima i uvjetima natječaja koji je otvoren do 8. 12. 2014. Više informacija potražite na linku.

podijeli
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------