DONIRAJ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vremena nikada dosta, a konkurencija ima više novca i medijskog prostora. Zato nam treba vaša pomoć!


DONACIJE i ČLANARINE možete uplatiti na račun HR8124840081106450246 (Raiffeisen banka)Pritom, (1) kao poziv na broj unesite svoj OIB, (2) upišite svoje ime, prezime i adresu na uplatnicu te (3) kao svrhu plaćanja upišite "donacija" ili "članarina" i svoju adresu. Sve uplate bez navedenih podataka, nažalost, nisu valjane.


Podaci o primatelju:

ZA GRAD
Jurkovićeva 17, 10 000 Zagreb
IBAN: HR8124840081106450246Za razliku od svoje konkurencije, mi ne uzimamo novce od velikih korporativnih lobija i neetičnih i društveno neodgovornih firmi.

Ono što imamo ste Vi, ljudi koji podržavaju našu inicijativu za novu, transparentnu i odgovornu politiku u kojoj birači znaju na što se troše sredstva, koje odluke se donose i gdje Vi odabirete što je na rasporedu sjednice.

Vaša donacija puno nam znači i omogućit će nam da građane obavijestimo o političkoj inicijativi _ _ _ _ZA GRAD. Svi koji rade u stranci rade besplatno jer vjeruju da ono što zastupamo mora naći svoje mjesto u današnjoj politici. Vaša donacija će stoga samo financirati pokrivanje naših osnovnih troškova za rad poput promotivnih materijala, troškova prostora gdje koordiniramo naše akcije, troškova akcija provedbe prijedloga i troškova web stranice.

+ sa 50 kuna možemo otisnuti više od 150 letaka

+ sa 100 kuna možemo napraviti 50 plakata na recikliranom papiru

+ sa 200 kuna možemo izraditi 50 bedževa (od kojih naravno Vi dobivate barem jedan :) )

+ sa 500 kuna možemo emitirati našu poruku na lokalnom radiju

+ sa 1000+ kuna možemo nebrojenu količinu čuda (brojenu količinu čuda radimo s manjim iznosima :) )!

Ukoliko želite doprinijeti na druge načine evo nekoliko načina na koje nam možete pomoći:

+ UČLANITE SE

+ VOLONTIRAJTE

+ PRATITE NAS: pratite naše aktivnosti kroz Facebook i Twitter.

Sve što odlučite napraviti za stranku puno znači! Niti jedan doprinos nije premalen.

Podržite nas i budite s nama dio budućnosti u kakvoj želimo živjeti.

_ _ _ _ ZA GRAD

podijeli
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------